We use cookies to improve your experience of our site. By using our website, you agree to the use of cookies.
Reseexperten

Anna Schnyder & Anette Löfgren

Tel. 040-10 18 10
Mob Anna. 0768-810 910
Mob Anette. 0701 – 49 60 45
E-post: anna@reseexperten.se
E-post: anette@reseexperten.se
Webbsida: www.reseexperten.se

ReseExperten

ReseExperten är ett välrenommerat företag som arrangerar skräddarsydda gruppresor över hela världen.
Sedan starten 1979 har vi byggt upp ett omfattande kontaktnät och hittat många guldkorn runt om i världen.

Företagsresor
Kombinationen av hotell, flyg, sightseeing, restaurangbesök, busstransfer och evenemang är valfri – och i de flesta fall kan vi även ordna svensk guidning. Vi är alltid måna om att ge snabb och personlig service, både före och under resan. Dessutom är vi tillgängliga utanför vanlig kontorstid om något oförutsett skulle inträffa. Vårt omfattande nätverk besparar ditt företag mycket tid och kraft.

Föreningsresor
Det är inte ovanligt att det handlar om ett speciellt tema när en förening ska ut och resa. Vi har goda kontakter inom de flesta områden och kan skräddarsy efter önskemål, världen över. Genom åren har vi utvecklat en särskilt stor expertis inom konstresor, ett ofta efterfrågat koncept, men i stort sett finns det inga gränser för vilket tema en gruppresa kan ha hos oss. Med kundens idéer och önskemål i fokus sätter vi ihop intressanta och unika resor. För att få ett lyckat arrangemang är det viktigt att kommunikationen fungerar bra. För oss betyder den personliga kontakten och relationen med våra kunder väldigt mycket. Vi finns tillgängliga när ni behöver oss, även under resans gång.

Studieresor
Genom studiebesök ges tillfälle att jämföra arbetssätt, utbyta erfarenheter och få ny inspiration inom en specifik bransch. Detta i kombination med sightseeing och trevliga middagar med arbetskamraterna blir en givande upplevelse och berikande för företaget. Oavsett bransch kan ReseExperten hjälpa ditt företag med att arrangera en innehållsrik studieresa som ger såväl viktig kunskap som avkoppling till de anställda.